U subotu, 03.06.2017., u Pazinu proslava naslova prvaka NK Pazinke i 29. rođendana navijačke skupine „Plava Legija“

Objavljeno: 30. svibnja 2017. u kategoriji

Navijačka skupina „Plava Legija“ poziva sve građane i građanke na posljednju ovogodišnju utakmicu Četvrte lige između Pazinke i Funtane, koja će započeti u subotu 3. lipnja 2017. godine u 17,30 sati.

Sat vremena prije utakmice organizirat će se skupljanje navijača u Parku narodnog ustanka, napravit će se krug po gradu i pozvati građane da dođu na Gradski stadion, kako bi proslavili zajedno ovogodišnje osvajanje naslova prvaka. Nogometni klub Pazinka ove je godine, potpomognut navijačima, napravio podvig ravan NK Rijeci, te je u svom povratničkom nastupu u Četvrtoj ligi koji obuhvaća Istru, Kvarner, otoke i Liku, nekoliko kola prije kraja uvjerljivo osigurao titulu prvaka. Uspjeh je time veći što je to učinjeno s igračima mahom poniklih ili vezanih za klub, uz minimalna pojačanja, te usprkos brojnim ozljedama, pokazali ustrajnost u radu i sportski inat, koji je rezultirao ovim izvanrednim uspjehom. Prilika je to i za proslavu 29. rođendana navijačke skupine „Plava legija“ koja je osnovana 1988. godine , te je trenutno jedna od brojnijih i glasnijih skupina istarskog poluotoka.

Poslije utakmice predviđena je fešta, te druženje igrača, prijatelja kluba i navijača te pozivamo sve građane da nam se pridruže.

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital