Utakmica Špansko – Pazinka u nedjelju, 03.09.2017. godine

Objavljeno: 1. rujna 2017. u kategoriji

U nedjelju, 03.09.2017. godine s početkom u 17:00 sati, na stadionu Španskog istoimeni domaćin dočekuje Pazinku. Trećeligaš iz srca Istre još uvijek nema osvojen bod, a pred njima je novi ozbiljan ispit.

Naime, momčad Španskog u prvom je kolu porazila Trnje sa uvjerljivih 4:1, a u srijedu je poražena u Krapini kod Zagorca sa 2:1. Nemaju velikih imena u momčadi, ali se ističu ofenzivci Marko Butumović te Kristijan Dragović, bivši napadač riječke Lokomotive, Krka i Karlovca 1919.

Inače susretljivi trener Pazinke Mirko Matika ovog je puta bio oštriji: „Vrlo nekorektno bilo je spominjati međuljudske odnose u izvještaju sa susreta. O tome ja brinem i tu problema nema. Ispada da je to došlo iz kluba, a to nema veze s istinom“, rekao je žminjski trener u vezi izvještaja s utakmice Pazinke i Rudara.

Što se tiče igre, Matika ima jednu brigu: „Realizacija. Nismo dali gol u dvije utakmice u kojima smo, u najmanju ruku, bili ravnopravni, a možda se može reći i bolji. Defanziva nam je u redu, a ako budemo počeli zabijati kao lani, ne vidim problem.“

Što se tiče Španskog, trener Pazinke kaže: „Naravno da me interesiraju, ali nisam imao prilike ih vidjeti. Plan je poznat, u utakmicu moramo čvrsto, a onda ćemo u toku utakmice korigirati ako nešto ne bude štimalo.“

PAZINKA | 4-3-3 | Funčić – Ćosić, Batel, Pinčan, Rabar – Zgrablić, Matika, Ivetac – Ibrahimović, Vale, Krajcar

Suci utakmice: Martin TURČIN, Alen GAMILEC, Filip SINKOVIĆ, Filip MEGLIĆ

Delegat: UROIĆ

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital