ZAVRŠEN SALKOV MEMORIJAL | Zagrebačka Cedevita osvajač 13. izdanja

Objavljeno: 3. listopada 2017. u kategoriji

Ovaj vikend završen je 13. memorijalni košarkaški turnir Marijan Salamun Salko. Ove godine nastupali su i predkadeti u Svetom Petru u Šumi. Uvjerljivo je prvi bio Helios prvak Slovenije, slijede Kastav, Crikvenica i Pazin.

U kadetima domaćini su prvog dana veliki dio utakmice vodili u utakmici sa kasnije prvakom turnira Cedevitom da bi na kraju izgubili sa 81:88. U drugoj utakmici turnira Crvena zvezda je pobijedila Helios iz Domžala sa 72:53.

Drugi dio Pazin do poluvremena opet sjajno igra i vodi sa Heliosom Domžale prvu četvrtinu, ali na kraju gosti pobjeđuju sa 65:82. U drugoj utakmici Cedevita predvođena najboljim igračem turnira Parlovom od početka utakmice do kraja vodi i pobjeđuje Crvenu zvezdu sa 81:75.

Treći dan turnira Cedevita vodi na početku uvjerljivo Helios, uporni Slovenci se približavaju ali Cedevita održava prednost do konačnih 79:73. U zadnjoj utakmici na početku Pazinci vode protiv favorizirane Crvene zvezde, međutim kako utakmica odmiče dolazi do izražaja iskustvo i veći roster gostiju koji uvjerljivo pobjeđuju sa 88:51. Konačni poredak je Cedevita, Crvena zvezda, Helios i Pazin.

Ove godine možda je turnir bio i najjači do sada, a posebno treba istaknuti su gostujuće ekipe vodili Anđelko Matov, Slobodan Klipa i Dejan Čikić – ponajbolji treneri za rad sa mladima u svojim zemljama!

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital