Završnica prvenstva Hrvatske u mini košarci U9

Objavljeno: 7. svibnja 2019. u kategoriji

Ekipa OKK DRAŽEN PETROVIĆ iz Šibenika zasluženi je pobjednik Završnog turnira Prvenstva Hrvatske u Mini košarci za dobnu kategoriju do 9 godina koji je održan u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu od 26. do 28. travnja 2019. godine. Dječaci i djevojčice šibenskog kluba stigli su do naslova bez izgubljenog susreta, a u „dalmatinskom“ finalu sigurno su nadigrali svoje vršnjake iz ekipe DOŠK-a rezultatom 37:26.
Treće mjesto osvojila je ekipa NOVOG ZAGREBA koja je u polufinalu namučila ekipu DOŠKa, a u borbi za treće mjesto pobijedila je drugu zagrebačku ekipu – CEDEVITU rezultatom 26:16.
Pobjednička ekipa OKK DRAŽEN PETROVIĆ nastupila je u sastavu: Tin Jurić, Ena Ivić, Tomislav Dragović, Filip Suton, Tonko Stošić, Andrija Garma, Stipe Šarić, Bruno Tešić, Martin Špadina, Fran Hugo Burek, Vito Šarin, Lovre Bratić, Filip Mrša i Matea Peran.
Najbolji u šutiranju bio je TIN JURIĆ iz ekipe OKK Dražen Petrović, a u vođenju lopte (poligon) igraš DOŠK-a – ŠIME VLAIĆ.
Hrvatski košarkaški savez nagradio je četiri prvoplasirane ekipe s lijepim peharima i medaljama, a sve sudionike diplomama. Pehare su dobili i pobjednici u šutiranju i vođenju lopte.
Sudački posao na turniru uspješno su obavili suci: Nakićen, Prodanović, Melon, Matek, Erik i Baća.
Košarkaški klub Pazin i Hrvatski košarkaški savez bili su uspješni domaćini i organizatori ovog turnira.

KONAČNI POREDAK NA TURNIRU
1. OKK DRAŽEN PETROVIĆ, Šibenik
2. KK DOŠK, Drniš
3. KK NOVI ZAGREB, Zagreb
4. KK CEDEVITA, Zagreb
5. KK OLIMP INSPEKT-ING, Osijek
6. KK PAZIN, Pazin
7. KK MEĐIMURJE, Čakovec
8. KK VINDIJA, Varaždin
9. KK OLIVA, Vodnjan
10. KK BOROVO, Vukovar

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital